Døgnrapporten i Hals: onsdag den 1. december

Profilbillede
dato

Hals er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Politigarantier på fire kriminalitetsområder træder i kraft

De såkaldte politigarantier er nu trådt i kraft i landets politikredse, herunder i Nordjyllands Politi. Politigarantier er en slags ’kontrakt’ mellem borger og politi om, hvad man som borger kan forvente af politiet på udvalgte områder. Politigarantierne er indført på fire sagsområder.
Læs mere på politi.dk 

 

Hals – bekymret borger anmeldte slingrende spiritusbilist

Spirituskørsel – dét blev en 66-årig mand sigtet og anholdt for, da politiet standsede ham til kontrol på Østergade i Hals tirsdag den 30. november om eftermiddagen. En bekymret borger havde set bilisten køre noget usikkert, hvorefter man ringede til politiet.

Og ganske rigtigt; det viste sig, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5 – hvorfor han blev sigtet og anholdt.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Aalborg – narkopåvirket bilist uden førerret anholdt

Tirsdag den 30. november om aftenen standsede politiet en bilist til kontrol på Karolinelundsvej i Aalborg. I forbindelse med kontrollen udførte man en narkometertest, da betjentene havde mistanke til, at bilisten muligvis var påvirket under kørslen.

Desværre for bilisten gav narkometertesten udslag. Han havde tilsyneladende indtaget kokain forud for kørslen. Betjentene kunne derudover se, at bilisten var fradraget førerretten til personbil i forbindelse med en tidligere hændelse.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel samt kørsel i frakendelsestiden. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Aalestrup – personbiler kolliderede i rundkørsel

Tirsdag den 30. november om morgenen fandt et færdselsuheld sted på Nørreled i Aalestrup, hvor to personbiler kolliderede i en rundkørsel. Heldigvis kom ingen personer til skade. Begge køretøjer modtog dog mindre materielle skader. Den ene bilist – en 40-årig kvinde – sigtes for at have overtrådt sin vigepligt i forbindelse med uheldet.

 

Assens – indbrud i værksted

En ukendt gerningsmand begik indbrud i et værksted på Industrivej i Assens mellem mandag den 29. november kl. 20:00 og tirsdag den 30. november kl. 06:45. Blandt de stjålne genstande var en svejser samt et kobberrør, tagrender i kobber og en cirkulationspumpe.

Har du set mistænkelig færden på Industrivej i Assens? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi