Færre løb maraton end forventet

Profilbillede

Da der i weekenden var Hals Barre Maraton deltog blot 84 af de 100, der var tilmeldt. De, der deltog, havde et godt løb.

Det er 12 gang, at Hals Barre Maraton er blevet afholdt, og på grund af corona havde man sat et maksimum af deltagere til at være 100 personer. Helt derop nåede man ikke, selvom der var tilmeldte til start. Det blev til 84 løbere, skriver Ugeavisen Dronninglund:Hals.

Selvom der ikke var fuld deltagerliste, er det et flot antal på en grå efterårsdag, og det var en rute på godt 7 kilometers længde, der skulle gentages, som løberne blev sendt ud på.

Ugeavisen var naturligvis til stede på dagen og talte med flere deltagere samt arrangørerne bag arrangementet, Bjarne Jensen og hustruen tove Borg.

De var meget tilfredse med dagen, og fortalte, at deltagerne havde meldt positivt tilbage om løbet. Det var derfor en god dag, der forløb som den skulle. Selvom arrangørerne håber på, at der møder endnu flere folk op i fremtiden – måske især flere fra Hals by, da mange deltagere kom fra andre byen i år. 

Nu er der et helt år, til der igen er maraton – så der er tid til at træne op, hvis du skulle blive fristet.  

Kilde: Redaktionen