Guitarist fra Hals er nu medlem af Kandis

Foto: Redaktionen.
Profilbillede

Lokal guitarist fra byen er nu blevet medlem af Kandis, hvilket har været en stor drøm for den 36-årige guitarist. Det er Mads Hyldahl, som nu har fået æren af at skulle være den nye guitarist i det populære band Kandis.

Mads Hyldahl, 36 år, har i mange år spillet guitar, men har nu fået mulighed for at tage det til et helt niveau, som guitarist i bandet Kandis. 

“Det er noget, jeg har arbejdet hen imod i mange år. Pludselig er det virkelighed, og jeg skal til at vænne mig til mange nye ting.” Sådan siger Mads Hyldahl, som forståeligt er utroligt glad for denne nye mulighed i hans liv.

Indtil han fik denne mulighed var Mads godt igang med at uddanne sig som elektriker, mens han sideløbende arbejdede som fritidsmusiker. En tilfældig dag fik han dog et meget specielt opkald, som hurtigt ændrede hans planer.

Det var selveste Johnny Hansen, som er frontfiguren i Danmarks suverænt bedst sælgende danseorkester. Han ringede for at sige, at Kandis mangler en ny guitarist og hvis Mads ville have jobbet, så var det hans.

Det tog heller ikke mange sekunder før der lød et klart ja fra Mads Hyldahl, som med det samme greb muligheden. Han skulle dog lige vende med sin mester, at han blev nødt til at stoppe sit nuværende arbejde for at følge sin drøm.

Kilde: Redaktionen