Hals har det varmeste badevand i Nordjylland

Profilbillede
Rebecca Sejer Werge

Bor du i Hals, i nærheden, eller skal du besøge Hals? Så er der gode nyheder. Vejrudsigterne ser meget positive ud for dig, der elsker at gå på stranden, og Hals Strand har det varmeste badevand i Nordjylland. Elsker du at tage på stranden er det altså med andre ord bare med at komme ned og besøge Hals Strand.

Den danske sommer har i år været fantastisk, og badevandstemperaturerne i Nordjylland har bare gjort sommeren endnu mere fantastisk. Specielt ved Hals Strand, Slettestrand og Skagen kan man nyde fantastiske badevandstemperaturer.

Faktisk, så er badevandstemperaturerne så gode, at man ikke engang behøver at tage til udlandet. Faktisk, så er vandet varmere i Danmark end mange af de populære feriedestinationer.

Ved Hals Strand ligger de på hele 22 grader, men de er på 21 grader ved Slettestrand og Skagen. På Gran Canaria er temperaturen 20 grader, så faktisk koldere end ved mange af badestrandende i Danmark.

Hvis varmen fortsætter, som vejrudsigterne lige nu tyder på, så er der endda udsigt til at badevandstemperaturerne bliver endnu højere. Det er altså med andre ord bare med at komme ud og nyde badevandet, imens vi har dette fantastiske vejr. Bor du ikke i de tre nævnte steder, så er der stadig stor sandsynlighed for at der er lækre temperaturer lige i nærheden af dig.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler