Hør Frode Muldkjær fortælle om livet som journalist på Ladegården

Profilbillede

Journalisten Frode Muldkjær vil underholde med en god blanding af sange og fortællinger, når du inviteres til komsammen den 13. november.

Hvis du trænger til at komme ud og få en god oplevelse og et nyt perspektiv på tingene, så er det oplagt at deltage i dette arrangement. Journalisten Frode Muldkjær vil nemlig slå sig løs og underholde alle de glade gæster. 

Det er Ældre Sagen i Hals, som står bag arrangementet, der løber af stablen den 13. november mellem klokken 14.00 til 17.00 på Ladegården i Hals. 

Du kan forvente, at Frode Muldkjær, som er kendt fra SyvTi og opstarten af Børnetelefonen, vil underholde med både sang og fortællinger om alt fra livet som journalist til DR, Vorherre og meget mere.

Det kan altså godt gå hen at blive en både underholdende og informativ eftermiddag, der bliver krydret med kaffe/the og kage for de 40 kroner, det koster at være med.

Er det noget for dig med sådan en hyggelig eftermiddag i god selskab med andre, der også gerne vil opleve noget og more sig, så meld dig til hos Doreen på telefon 20 87 93 16 senest den 9. november. 

Kilde: Redaktionen