Kokkeskole med Rundt Om Bålet: Lær at tilberede havets friske fisk og skaldyr

dato

Tag del i en unik og lærerig oplevelse på Festpladsen Houmole i Hals, hvor Rundt Om Bålet inviterer til en spændende kokkeskole. Deltagere vil få mulighed for at lære bålkokkens bedste tips og tricks til at tilberede havets friske fisk og skaldyr. Arrangementet finder sted søndag den 22. september 2024 kl. 11:00.

En dag fyldt med læring og gastronomi

Rundt Om Bålet er Ven med Havet og inviterer dig med til en nærværende og lærerig oplevelse, hvor du i fællesskab med de øvrige gæster vil blive klogere på bålkokkens bedste tips og tricks til at tilberede havets friske fisk og skaldyr.

Dagen starter med en sanketur ved havet, skoven og grøftekanten, hvor deltagerne finder smagfulde urter til dagens middag. Efterfølgende går turen til bålkøkkenet, hvor de friske råvarer skal klargøres, inden de grilles, ryges, dampes, steges eller bages. Til de saftige fiskeretter vil der også blive tilberedt en masse lækkert tilbehør.

Langbordsmiddag med havfriske retter

Efter et par hyggelige timer sammen i bålkøkkenet, dækker vi op til langbordsmiddag, hvor hele den overdådige havfriske menu bliver serveret. Rundt Om Bålet er vært med en professionel bålkok, som vejleder deltagerne igennem dagens tilberedninger og serverer lækre drikkevarer undervejs.

Praktisk information
Dato: Søndag den 22. september 2024
Tid: Kl. 11:00
Sted: Festpladsen Houmole, Hou Mole 27, 9370 Hals
Entré: 150 kr
Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut