Mange gode muligheder i Hals

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
Linnea Werge

Bor du i Hals, så kan du få glæde af alle de gode arrangementer der er i byen. I Hals afholdes der nemlig en masse forskellige spændende arrangementer, som alle der bor i nærheden kan få glæde af.

Hals’ borgere og organisationer er fantastisk gode til at arrangere aktiviteter og arrangementer for alle der bor i byen. Over de sidste dage har der for eksempel været en masse gode aktiviteter planlagt.

Alle disse har været slået op på opslagstavlen i ugeavisen, som er et godt sted at følge med i hvad der er planlagt i byen.

Søndag d. 12. var der v.eks. Kor-Cafe hvor Hals sangkor sang og optrådte med Alverte Bønkel var dirigent. Derefter kunne alle der havde deltaget nyde kaffe og kage.

Derudover var der d. 13. september foredrag i Hou Borgerhus af Politibetjent Ulrik Eriksen fra Hals. D. 14. september var der sensommerfest på Fjordparken, hvor der blev underholdt og serveret lækre retter.

Som du kan læse er det altså dagligt, at der er noget spændende at tage til. Hvis du har misset det hele indtil videre er der stadig mange gode muligheder for dig.

Den 16. September klokken 14:00 er der f.eks. bankospil på Fjordparken Hals. Her spilles der om gode præmier og alle er velkomne.

Kilde: Redaktionen