Nu kan villa omdannes til Sejlsportens Hus

Profilbillede

Efter en større donation kan arbejdet nu begynde med at omdanne den afdøde erhvervsmand Svend Melsens store villa til det, der skal blive til Sejlsportens Hus.

Håbet er, at der kommer flere store sejlsports-arrangementer til Hals, og et af trækplasteret vil være det nye Sejlsportens Hus, der skal placeres i den villa, som har tilhørt Svend Melsen.

Det er også Melsen Fonden, som står bag den donation, som udgør selve ejendommen og et kontantbeløb på 3 millioner kroner, skriver Hals Avis. 

Det er altså afgørende for, at det nye initiativ med et samlingssted for sejlsporten i byen kan blive en realitet. Aalborg Kommune vil også støtte projektet med et betragteligt beløb, og alt i alt vil det være nok til at søsætte projektet og holde det i gang i en årrække.

Folkene bag projektet har et stort stykke arbejde foran sig med at skabe kontakt med sportsklubberne i området og sørge for, at det nye samlingssted bliver tænkt ind i bevidstheden. Man satser samtidig på, at når alt kører på skinner, vil det også kunne ses på turismen, der gerne skal få et løft grundet projektet, som langsomt er ved at finde sin form. 

Kilde: Ugeavisen Hals