Nyt fra Hals i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hals er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Efterlysning af 56-årig mand

Den savnede mand, Erik, er ikke set siden mandag aften den 5. september, hvor han var ude og gå en tur på Mølleparkvej i Aalborg.

Erik er 56 år gammel, 180-185 cm høj, slank af bygning og med mørk/gråligt og kort hår. Han var iført en blå cardigan/sweatshirt.

Har du set Erik – eller ved du, hvor han er – så tøv ikke med at kontakte Nordjyllands Politi på 114. 

Læs hele efterlysningen her.

 

 

Tyveri fra bil

Mandag morgen modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse fra en borger. Natten til mandag havde der nemlig været indbrud i borgerens bil. Tyven havde stjålet forskellige ting fra bilen; blandt andet tøj, en designertaske og toiletartikler. 

Bilen var parkeret på Vesterklit i Lønstrup.

 

 

Ransagning efter anonymt tip 

Efter et tip fra en anonym borger blev en adresse i Ørum Kirkeby ransaget onsdag formiddag. Ifølge borgeren kom der mange personer til stedet, der kun var der i kort tid, hvorefter de gik igen. 

Ved ransagningen blev der fundet 3,10 gram hash, 2,08 gram skunk, tre digitalvægte og otte ziplock poser. En mand på adressen blev sigtet – han erkendte besiddelse, men nægtede salg. 

 

 

Narkopåvirket bilist

En mand blev mandag aften stoppet i Maren Turis Gade i Aalborg, da han kørte en personbil på trods af, at han var påvirket af narkotika. En senere test viste, at manden var påvirket af kokain.
Manden ville hverken oplyse hans navn, fødselsdato eller bopæl. Derudover talte han fornærmeligt til en af betjentene fra Nordjyllands Politi. 

Manden blev anholdt og medbragt til Aalborg Politigård.

 

 

Indbrud i sommerhus

I et sommerhus i på Merkurvej i Hals fandt et indbrud sted, da en eller flere gerningspersoner brød ind via en terrassedør mellem søndag og mandag. 

Hele sommerhuset virkede gennemrodet, og der var fjernet en del ting fra mange rum. Heriblandt var der lamper, designfigurer, vin, møbler, højtalere, ure, stel, vaser og mallerier. 

Da patruljen fra Nordjyllands Politi ankom, blev flere forskellige spor og genstande sikret.

 

 

Narkopåvirket knallertkører 

Kort efter midnat natten til onsdag blev en knallertfører standset. Standsningen fandt sted på Skagensvej i Frederikshavn. 

Ved en narkotest viste det sig, at manden var positiv for amfetamin og cannabis; to typer af narkotika han også var i besiddelse af. 

De euforiserende stoffer blev konfiskeret, og manden sigtet. Han erkender forholdet.

 

 

Tyveri fra byggeplads

Torsdag morgen modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse fra en borger. Borgeren fortalte, at han havde fået stjålet flere forskellige ting fra en byggeplads på Volstrupvej i Svenstrup. Blandt andet var en rundsav, en vandskuringsmaskine, en vinkelsliber og en del andet værktøj blevet stjålet. 

Tyveriet fandt sted mellem onsdag og torsdag.

Har du set noget i området på tidspunktet? Ring til politiet på 114. 

 

 

Indbrud i mens beboeren sov

En gerningsperson begik indbrud i en lejlighed i Frederikshavn natten til torsdag i mens, at beboeren i lejligheden var hjemme. Gerningspersonen kom ind via en ulåst hoveddør, hvorefter personen færdes rundt i lejligheden. Med sig tog personen en bærbar, en tablet, hjertemedicin, briller og ure. 

Beboeren lå og sov i lejligheden i mens og opdagede intet. 

Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi