Nyt fra Hals i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hals er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrudstyve anholdt

To personer blevet anholdt efter at have begået indbrud i en villa på Råensvej i Aalborg. 

Vagtcentralen modtog et opkald mandag aften kort før midnat. Anmelderen havde set to personer gå ved et hus, der længe havde stået tomt. 

Da han rettede henvendelse, fik de to personer meget travlt og kørte derfra med bagklappen åbent. Det lignede ifølge anmelderen, at der lå lamper i bagagerummet.

Patruljer blev hurtigt sendt efter bilen, der kørte nordpå ad E45. Bilen drejede af mod Hals og fortsætte mod de to sigtedes bopæl. Patruljerne ankom til deres adressen, og i de sigtedes bil lå to designerlamper. Deres hus blev desuden ransaget, men her var intet af interesse. 

De to personer blev sigtet og anholdt for at begå indbrud. 

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer. 

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent

Nabohjælps gratis app her:

Download i App Store 

Download i Google Play 

 

 

Tre ton kobber stjålet

Tre ton kobber blev stjålet fra en virksomhed på Skjoldborgsgade i Brønderslev mellem fredag og mandag. Da medarbejderne mødte ind mandag morgen, stod det klart, at der havde været indbrud, og de tre ton kobber var væk. 

Tyvene kom ind gennem et hegn, som de klippede i stykker. Derudover blev en gitterport og en bagdør også opbrudt.  På den måde var det muligt at få et køretøj ind på arealet, så det stjålne kobber kunne transporteres væk derfra.

Da politiet ankom blev flere spor sikret; herunder fodaftryk og hjulspor. 

Har du set noget i området på tidspunktet? Kontakt politiet på 114.

 

 

Dieseltyve på spil

Et andet sted i Nordjylland fik medarbejdere også en træls overraskelse, da de mødte på arbejde mandag morgen. På deres arbejdsplads havde der også været ubudne gæster i weekendens løb. 

Ved et sommerhusområde ved Hvalpsund stod flere gravermaskiner, rendegravere og grundvandspumper. Tyve havde stjålet 250 liter dieselolie, som de havde pumpet op fra maskinernes tanke. 

 

 

Hærværk

En kvinde genkendte tre unge mænd, der stod uden for hendes vindue mandag aften. 

Kort forinden havde kvinden hørt et kæmpe brag. Det viste sig, at hendes postkasse var blevet sprunget i luften – formegentligt med et kanonslag. Af den grund kiggede hun ud af vinduet og så de tre mænd, der skyndte sig at stikke af fra stedet.

Episoden fandt sted i Tårs.

 

 

Designervarer stjålet ved indbrud

En designerskammel, designertasker og –kufferter og et diamantarmbånd. Det var, hvad indbrudstyve slap afsted med, da de begik indbrud i en villa. 

Indbruddet fandt sted tirsdag dag i mens, at beboerne var ude af huset. 

Tyvene knuste en rude til badeværelset – højest sandsynligt med en sten, der senere blev fundet af politiet. Herefter var det muligt for tyvene at kravle ind og bevæge sig rundt i hele huset. De forlod til sidst stedet; enten gennem en dør på et børneværelse eller i køkkenet. 

Videoovervågning og forskelige spor – herunder plastik fra en cigaretpakke – blev sikret i forbindelse med efterforskningen. 

 

Læs hvordan du kan sikre dine døre og vinduer mod indbrud.

 

Mand angreb bil med motorsav

En mand er blevet sigtet for at begå hærværk mod en anden mands bil.

 

Tirsdag eftermiddag startede den sigtede en motorsav og ridsede bilens højre side samt motorhjelmen. Bilen var parkeret på Tvebjergvej i Års. 

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi