Nyt fra Hals i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hals er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Bestjålet i supermarked 

En ældre medborger blev fredag den 29. juli ved middagstid udsat for et tyveri. Det skete, mens han handlede i et supermarked på Rådhus Alle i Frederikshavn. Da borgeren kom frem til kassen, kunne han konstatere, at hans tegnebog var væk. I den lå kort og kontanter. 

 

Tyve skræmt væk

Natten til lørdag d. 30. juli forsøgte to gerningsmænd at begå indbrud i en villa i Hasseris ved at kravle ind ad et soveværelsesvindue på første sal. De blev dog afbrudt af en dørcensor og en rumalarm, hvorfor de flygtede fra stedet uden tyvekoster. Spor er sikret på stedet.

 

Indbrud i lystbåd

En ukendt gerningsmand begik indbrud i en båd i Strandby Lystbådehavn mellem fredag og lørdag. Der blev stjålet forskelligt bådudstyr herunder et rat og en GPS.

Har du set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunkt – så ring til politiet på telefon 114.  

Tidlig nytårsaften

I Svenstrup blev en postkasse sprængt i stykker med et kanonslag lidt efter midnat lørdag d. 30. juli. 

Spirituskørsel på knallert 

Lørdag eftermiddag kørte en mand galt på knallert i Sindal, oplyste anmelder. Han var beruset og ville køre fra stedet igen. Manden er anholdt i sagen.

Læs om spritkørsel på www.sikkertrafik.dk

Indbrudstyv taget på fersk gerning

Borger vækket af gerningsmand, der natten til søndag d. 31. juli begik indbrud i en lejlighed i Nørresundby. Gerningsmanden afhaspede et vindue og kravlede ind ad det via baggården. Borgeren var hjemme og skræmte manden, som derefter løb fra stedet. Intet blev stjålet, og spor er sikret. 

Har du set noget på tidspunktet, er du velkommen til at kontakte politiet på 114.

Indbrudsforsøg i Skallerup Kirke

I weekenden blev der forsøgt indbrud i Skallerup Kirke i Hjørring. Et koben blev formodentligt brugt til at brække kirkens bagdør op. Intet blev stjålet.

Har du set mistænkelig færden ved kirken i Hjørring? Kontakt politiet på 114.

Støjgener på skole

Fredag aften blev en patrulje kaldt til Dronninglund Skole grundet støjgener og høj musik. En flok unge mennesker blev bedt om at dæmpe sig. Intet yderligere blev fortaget. 

Tegnebog stjålet fra taske

Mandag blev en borger bestjålet i et supermarked i Hadsund. En tegnebog med kontanter og betalingskort var blandt de stjålne genstande.

Indbrud i landejendom

I Hals blev der begået et indbrud i en landejendom mellem tirsdag d. 26. juli og søndag d. 31. juli. Gerningsmanden brød ind gennem en knust køkkenrude. Skuffer og skabe blev gennemrodet, og blandt andet blev der stjålet et TV og et spejl. 

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi