Nyt fra Hals i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hals er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Rebild – større effekter stjålet fra container

Mellem den 1. og 15. juli har der været indbrud i en container på Vester Korupvej i Rebild. Låsen til containeren var skåret over, formentlig med en vinkelsliber. 
Her var flere større effekter blevet fjernet, bl.a. en traktor af mærket Fordson Dexta med en tilhørende græstrimmer af mærket Maschio samt en motordrevet skivehøster med en Honda motor. Der var desuden blevet stjålet et Scoutguard vildtkamera.

Der blev sikret spor på stedet, men Nordjyllands Politi hører meget gerne om mistænkelig færden i området på telefon 114.

 

Kaas – drenge kastede med kanonslag mod ung hundelufter

Fredag, hen mod aften, luftede en dreng sin hund omkring boldbanerne ved Kaas. Her kastede to yngre drenge kanonslag mod ham og løb efterfølgende fra stedet. En patrulje runderede, men traf ingen.

 

Læsø – forstærkning tilkaldt til bidsk uromager

Fredag aften blev den lokale landbetjent kaldt ud til en episode, hvor en ung mand forsøgte at komme i slagsmål og blandt andet havde bidt ud efter en person. Manden gik så meget amok, at der måtte flyves yderligere politi ind fra fastlandet.
Den unge mand blev anholdt, sigtet for ordensbekendtgørelsen. 

 

Vrå – selvantændt ild tæt på kloster

Lørdag, sidst på eftermiddagen, var det tæt på at gå galt ved Vrejlev Kloster Slot, da et kar med poleringsmiddel selvantændte på grund af solen, tæt på en bevaringsværdig bygning.
Karret stod kun et par meter fra bygningen, men blev behændigt slukket. For en sikkerheds skyld blev stedet gennemgået med termisk kamera. 

 

Aalborg – knallerist med kavalkade af mindre lovbrud

En 17-årig blev lørdag, først på aftenen, sigtet for en række lovbrud. På en brugsstjålet knallert kørte han imod færdselsretningen, uden hjelm, frem mod rødt, alt imens han talte i telefon, Den unge mand havde desuden ikke gyldigt kørekort. 
Idet patruljen aktiverede udrykningssignalerne, smed sigtede knallerten fra sig, hvorefter han løb fra stedet til fods. Han blev anholdt under anvendelse af tjenestehund.
Sigtede blev, under visitation, fundet i besiddelse af en mindre klump hash, kontrolvejet til 0,78 gram.

 

Skagen – langt hjemmefra

Politiet har mange forskellige opgaver. Herunder sorterer taxakørsel ikke, men en patrulje forbarmede sig alligevel over en vildfaren turist, natten til søndag. Den 56-årige turist var i færd med at lede efter sit hotel i centrum af Skagen – 1-2 km ude af Frederikshavnvej, syd for byen. Den berusede turist blev kørt hjem i seng. 

 

Hals – sejlbåd hjulpet i land

Søndag formiddag indløb en anmeldelse om, at en sejlbåd med besætning drev rundt. Miseren bundede i en kombination af motorstop og mangel på sejlegenskaber. To personer blev reddet fra båden, og en redningsbåd bjergede båden til havnen i Hals

 

Tversted – mistænkeligt skrotkunst

På Granvej i Tversted ringede en anmelder søndag ind over middag, da han undervejs i noget gravearbejde på sin grund, stødte på en metalting, som kunne minde om en landmine. Nogle lidt uskarpe billeder senere blev det besluttet at sende personel til stedet for at være sikker. Det viste sig, at der var tale om noget gammelt kunst, som man havde gravet ned.

 

Vust – Puch Maxier stjålet

Søndag over middag blev to røde Puch Maxi-knallerter stjålet fra p-pladsen ved vejlerne ved Vust Holme. De to knallerter stod aflåst med en wire, og førerne var kun væk et kvarters tid, da de opdagede, at de to knallerter var væk. Der er tale om to røde modeller fra 1970’erne, den ene med grå mælkekasse, den anden med blå. 

 

Hjørring – beboere vækket af ubuden gæst

På Sct. Knuds Vej i Hjørring sov beboerne natten til mandag for åben terrassedør. Her vågnede man ved, at en 34-årig kvinde havde sneget sig ind i huset. Kvinden forlod huset, men blev kort efter anholdt af en patrulje og bragt til detentionen. 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi