Nyt fra Hals i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hals er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Gandrup – indbrud i kirke

To gerningsmænd begik tirsdag, kort efter midnat, indbrud i Øster Hassing-Gåser Sogns Menighedsrådshus. Her klippede de syv designerlamper ned med teleskop-topsaks og forlod stedet. Både gerningsmænd og koster blev udfundet af en patrulje kort efter. De to sigtede erkendte forholdet. 

 

Nørresundby - musikalsk marathon slukket

På Bakkevej i Nørresundby måtte en patrulje tirsdag aften rykke ud og slukke for musikken, da naboer efter syv timers musik, var blevet trætte i ørerne.


Aalborg – snekast mod kørende biler

Tidligt tirsdag aften kom der meldinger om, at en gruppe unge drenge kastede med sne, mod kørende biler på Karolinelundsvej i Aalborg. En patrulje blev sendt til stedet, men da var de unge snekastere forduftet.


Hals – forsøg på indbrud i sommerhus

Tirsdag aften var der forsøg på indbrud, i et sommerhus på Thomas Winthers Vej i Hals. Et vindue var blevet brudt op, men der var ingen tegn på indtrængen. Der er indhentet overvågningsmateriale i sagen. 


Strandby – brand i affaldsmolok

Tirsdag aften omkring kl.18:00, kom der melding om brand i en nedgravet affaldsmolok i Strandby. Der var ingen synlige flammer, men en borger kunne bevidne at det ulmede. Branden blev slukket ogingen personer kom til skade. 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet

https://politi.dk/abonner
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi