Nyt fra Hals i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hals er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fem guitarer stjålet under indbrud

Fire elguitarer, en akustisk guitar og tre forstærkere blev blandt andet stjålet under et indbrud i et sommerhus. Indbruddet fandt sted fredag mellem kl. 0720 og 1320. 

Gerningspersonen fik adgang til sommerhuset ved at knuse en af vinduerne med en sten. Derefter var det muligt at åbne vindue indefra. Tyven havde bevæget sig rundt i alle rum, inden personen til sidst forlod sommerhuset gennem terrassedøren.

Sommerhuset ligger i Koldkær ved Hals

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

 

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer. 

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent

 

Nabohjælps gratis app her:

 

Download i App Store 

Download i Google Play 

 

 

Indbrud i lejlighed

Kl. 2037 modtog vagtcentralen et opkald fra borger, der havde haft indbrud i sin lejlighed. Indbruddet var foregået mellem kl. 1600 og 2030, hvor beboeren ikke havde været hjemme. 

Indbrudstyven var formegentligt kommet ind i lejligheden, der ligger på Kornblomstvej i Aalborg, ved at bryde terrassedøren op med et koben. Alle skabe og skuffer var derefter blevet rodet igennem. Med sig tog indbrudstyven sølvtøj, smykker og et større kontantbeløb. 

En hundepatrulje blev sendt ud til lejligheden. Her blev flere forskellige spor sikret. Herunder blev DNA forsøgt sikret. 

Har du set noget mistænkeligt i området omkring gerningstidspunktet. Kontakt 114.

 

 

Spirituskørsel på knallert

På en parkeringsplads ude foran et supermarked i Sindal blev en mand anholdt lørdag aften. 

Manden havde kørt på sin lille knallert selvom, at han var påvirket af alkohol. Hans promille viste sig ved en alkometertest at være 1,32. 

Knallertføreren blev i første omgang stoppet, da patruljen havde mistanke om, at knallerten var konstruktivt ændret.

 

 

Tunet knallert

På samme parkeringsplads i Sindal blev en anden knallertfører også standset. Episoden fandt også sted lørdag aften.

Med mistanke om, at knallerten var konstruktuvt ændret, blev den testet på et rullefelt. Her viste det sig, at knallerten ikke længere var lovlig. Målingen på rullefeltet viste nemlig 38 km/t. 

 

 

Euforiserende stoffer i Jomfru Ane Gade 

En ung mand blev natten til søndag sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. En dørmand på en beværtning i Jomfru Ane Gade tog den unge mand på fersk gerning, da han var i gang med at forberede en bane kokain til indtagelse. 

Efterfølgende viste det sig, at han var i besiddelse af 0,16 gram kokain. Desuden fik han forbud efter restaurationsloven i to år.

 

Forbud i nattelivet

Personer, der har modtaget en fængselsstraf eller en anden dom af frihedsberøvende karakter – f.eks. vold eller våbenbesiddelse i nattelivet – kan idømmes et forbud mod at deltage i nattelivet i op til to år.

Ønsker du at læse mere? Det kan du gøre her.

 

 

Rude knust til soveværelse

Imens en beboer lå og sov i sin lejlighed i Frederikshavn natten til søndag, vågnede hun brat, da der lød et brag. Ukendte gerningspersoner havde kastet en sten igennem ruden til kvindens soveværelse. Vinduet var derfor smadret. 
Kvinden ringede med det samme til politiet, der rykkede ud på adressen. Stenen, der blev kastet igennem ruden, er sikret til videre efterforskning.

 

 

Brandstiftelse

Vagtcentralen modtog natten til mandag en anmeldelse fra en kvinde. Hun var blevet vækket af sin nabo, da der var ild i hendes traktor. Traktoren stod på kvindens adresse på Siem Byvej i Terndrup. 

Hun fik slukket ilden, og da hun efterfølgende kom tættere på, kunne hun se, at der var stukket pinde ind i brændstofsfilteret. Desuden lå der en efterladt lighter ved siden af traktoren. Af den grund er der formegentligt tale om en forsætlig brandstiftelse.

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi