Nyt fra Hals i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hals er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Pas på (høflige og velklædte) svindlere

Den 13. juli 2022 modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at en 88-årig kvinde i Hobro var blevet udsat for bedrageri

Læs hele sagen her.

 

Hjælp politiet: Genkender du formodet gerningsmand?

Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag, hvor der blev sat ild til træ i en spejderhytte omkring Løgstør. Og derfor offentliggør politiet nu overvågning fra stedet i håb om at få offentlighedens hjælp til at opklare sagen.

Ring straks til politiet, hvis du genkender personen, har set noget ude på gerningsstedet eller i øvrigt har andre oplysninger i sagen.Politiet sidder klar ved telefon 114.

 

Læs hele efterlysningen her

 

Indbrud på arbejdsplads

Ukendte gerningspersoner er kommet ind på en arbejdsplads på Mølholmsvej i Aalborg ved at klippe et hegn op. Herefter er en lås til arbejdscontainer skåret op, hvorefter der var adgang til diverse værktøj, der lå her i. 

Patruljen til stedet for sporsikring. Indbruddet er sket mellem 13- og 14. juli. 

Indbrud i institution

En institution på Baldersvej i Farsø havde ubudne gæster mellem 13. og 14. juli. En dør blev brudt op, og der var færden på 1. salen. Der er stjålet en computer og telefon fra stedet. Patrulje til stedet. 

Indbrud i stald 

En staldbygning var mellem 13. og 14. juli udsat for indbrud. Der blev stjålet værktøj fra stedet. 

Gerningsstedet er Mejlbyvej nær Nørager. 

Bestjålet i supermarked

En ældre kvinde, der handlede i et supermarked i det sydvestlige Aalborg, blev udsat for tyveri d. 14. juli. Da hun kom til kassen, var hendes taske – der stod i indkøbsvognen – vendt på hovedet, og tegnebogen var væk. Der var kontanter og diverse kort i. 

Mulig spritbilist

Torsdag aften, 14. juli, blev en bilist standset i Hals af en patrulje. En udåndingsprøve viste, at der var mulig promille over de tilladte 0,5. Bilisten blev derpå anholdt for at få taget en blodprøve, der skal fastslå den endelige promille. 

Indbrud i forretning

Onsdag 13. juli var der indbrud i en forretning på Tordenskjoldsgade i Frederikshavn.
Man var kommet ind via bagdør ved at knuse glas og derpå påvirke indvending vrider. 

Spor sikret på stedet af tilkaldt beredskabspatrulje – aktuelt intet om tyvekoster. 

Telefon stjålet på busstoppested

En Samsung-telefon blev onsdag formiddag, d. 13. juli, stjålet fra en ældre kvindes taske. Tyveriet skete ved et busstoppested på Skelagervej i Aalborg. 

Butikstyv stjal parfume 

En yngre kvinde blev onsdag 13. juli sigtet for tyveri. 

Hun stjal parfume fra en butik på Bispensgade i Aalborg. 

Lov om euforiserende stoffer

En anmelder oplyste onsdag d. 13. juli midt på eftermiddagen, at der skete narkosalg på Godsbanen i Aalborg. En patrulje kørte til stedet, og man traf flere personer, hvilket gav grundlag for en sigtelse mod en ung mand for at overtræde loven om euforiserende stoffer, da han blev fundet i besiddelse af 1,44 gram hash. 

Tyveri fra bil 

Fra en personbil, der holdt på en parkeringsplads på Rimmens Alle i Frederikshavn, blev der mellem 12. og 13. juli stjålet diverse effekter: bærbar, rygsæk, tøj og sko. 

Værktøj stjålet 

Fra et kælderrum er der stjålet på Østergade i Hjørring er der stjålet forskelligt værktøj. Forholdet er sket mellem 11. og 13. juli, og man har fået adgang til kælderrummet ved at klippe en hængelås over. 

  
Musik til ulempe

På en adresse i Brønderslev var der fest d. 13. juli. Meget fest. I hvert fald så højlydt, at der onsdag kl. 23.27 blev ringet til politiet på grund af larmen. Et opkald til sagens person, der blev formanet, lagde en dæmper på festlighederne. 

Også andre i kredsen er der indløbet anmeldelser om musik til ulempe. Vi henstiller til, at man skruer ned og fester med omtanke. 

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi