Oplev fællessang og stærke soldaterfortællinger på Hals Bibliotek

dato

Hals Bibliotek byder på en weekend fyldt med musikalsk fællesskab og inspirerende fortællinger. Lørdag kan du deltage i "Syng Sammen" med Sangkraft Aalborg, og torsdag er der mulighed for at høre om livet som udsendt soldat med Erik Leth og Michael Kortbek.

På lørdag den 26. oktober 2024 kl. 10:30 inviterer Sangkraft Aalborg og Aalborg Bibliotekerne til en formiddag med fællessang på Hals Bibliotek. Arrangementet "Syng Sammen" er en del af en række events, hvor forskellige sangere deltager hver gang. Denne gang kan du synge med Anne-Mette Strandgaard. Der vil blive sunget forskellige dejlige sange, som både børn og voksne kan synge med på.

Arrangementet er en del af en række events, der også finder sted på andre biblioteker i Aalborg-området. For mere information om de andre events, kan du besøge Aalborg Bibliotekernes hjemmeside.

Soldaternes stærke fortællinger

Torsdag den 24. oktober 2024 kl. 19:00 kan du møde Wing chefsergent Erik Leth og tidligere oversergent Michael Kortbek til en aften fyldt med stærke fortællinger om livet som udsendt soldat. De vil dele deres erfaringer fra militære operationer og de mentale udfordringer, der følger med at være udsendt.

Foredraget vil inkludere historier om operationer med EH 101 og Fennec-helikopteren samt personlige beretninger om, hvordan udstationeringer påvirker soldaterne og deres familier. Michael Kortbek vil også fortælle om det dramatiske helikopterstyrt, han overlevede, og de efterfølgende konsekvenser.

Arrangementet er en del af kampagnen "I krig for Danmark", der sætter fokus på de mennesker, der står bag vores forsvar, og de oplevelser og udfordringer, de står overfor.

Praktisk information:
Syng Sammen:
Dato: Lørdag 26. oktober 2024
Tid: 10:30
Sted: Hals Bibliotek, Østergade 2A, 9370 Hals
Entré: Ikke oplyst
Soldaternes fortællinger:
Dato: Torsdag 24. oktober 2024
Tid: 19:00
Sted: Hals Bibliotek, Østergade 2A, 9370 Hals
Entré: Gratis billetter



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut