Projekt på Nøvlingvej danner opråb om motorvej til Hals

Profilbillede
Rebecca Sejer Werge

Efter det omfattende projekt med opførelsen af cykelstier fra Nøvling til Gistrup, er der kommet et større opråb fra mange angående en motorvej til hals. Cykelsti-projektet er et stort og dyrt projekt, og det har fået mange til at tænke på om pengene kunne være blevet brugt bedre.

Aalborg Kommune har nemlig i et stykke tid være i gang med at anlægge cykelstier, der er to meter bredde langs begge sider af den 1300 meter lange strækning mellem Nøvling og Gistrup. Denne cykelsti kommer efter ønsket om at gøre det mere sikkert for børnene at cykle til og fra skole.

Det er naturligvis også meget forståeligt, men mange synes, at en enkelt cykelsti ville være rigeligt, og at projektet er alt for omfattende, når man stadig ikke vil overveje at bygge en motorvej til Hals.

Der er ca. 382 indbyggere i Nøvling, så behovet for to cykelstier der begge er to meter bredde kan virke som en overdreven investering. Specielt når man i lang tid har bedt om at få en Motorvej til Hals, som kan gøre det nemmere for beboerne og turister.

Projektet med cykelstierne har været meget omfattende. Der er blevet anlagt våd- og tørbassiner, fældet store mængder skov, lagt rør om i vejen og mere til.

Hvad er din holdning til dette? Deltag endelig i debatten, hvis du også synes det er på tide, at Hals får sin egen motorvej.

Kilde: Redaktionen