Skansefest i Hals var en stor succes og den kommer igen næste år

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
Linnea Werge

Den traditionelle Skansefest kunne ikke afholdes på samme måde, som den plejer, men der blev stadig afholdt en mindre udgave af festen, som var en stor succes. Det blev til en reduceret udgave uden det store festtelt og revy som typiske pejlemærker for festen.

Sidste år blev Skansefesten aflyst, men i år blev det igen til fire travle dage, som også blev en stor succes for alle der deltog.

Desværre blev det til en aflysning side år, men i år blev det til en stor fest fra torsdag til søndag, dog i en mindre udgave. 

Det gjorde dog, at der var plads til mange mindre, men spændende indslag og en stor fest igen med masser af grin og gode stunder.

Kasper Møller, som er formanden for Skansefestudvalget under Hals forenende Sportsklubber sagde også ”Det er godt gået” og var generelt meget tilfreds med festen. 

Der var ikke nogen former for ballade til festen og der har været mange tilbagemeldinger fra folk, som har hygget sig enormt meget.

Den store succes med denne lille version af Skansefesten gør da også, at alle bare ser frem til at man igen kan holde et brag af en Skansefest næste år, hvor der forhåbentligt ikke er nogen restriktioner der holder festen tilbage fra at folde sig helt ud.

Kilde: Redaktionen