Søsportshallerne er et skridt tættere på færdig

Profilbillede

De nye aktivitetshaller ved Hals Søsportscenter bliver mere og mere færdige, og nu er endnu en milepæl nået, da der netop har været rejsegilde.

Intet byggeri uden et rejsegilde – og sådan et har det netop været for de arbejdende på de nye haller, der bliver bygget i forbindelse med Hals Søsportscenter.

Hallerne skal bruges til opbevaringsfaciliteter, og byggeriet følger angiveligt sin tidsplan, beretter Dronninglund:Hals Ugeavis, der var forbi rejsegildet og kigge på arbejdet.

Ifølge avisen kommer byggeriet til at koste omkring 2,1 millioner, og det støttes med 1 million af Nordea-fonden, og Aalborg Kommune har støttet projektet med 750.000 kroner. Mange lokale sponsorer har også støttet op om projektet, så der er mange stærke kræfter bag byggeriet. 

Hvis alle planer går godt, så er hallerne færdige ind jul – det er i hvert fald håbet. Byggeriet bliver størrelsesmæssigt på 400 kvadratmeter og bygges i samme stil som Hals Søsportscenter med træbeklædning og runde vinduespartier, skriver avisen. 

Der er mange lokale håndværkere involveret i projektet, så det er på mange måder et meget givende byggeri for hele lokalområdet – både under opførsel og bagefter, når det tages i brug, og det forventes som sagt at ske kort før vi runder et nyt år.

Kilde: Redaktionen