Er du interesseret i at lære, hvordan man bager lækre surdejsboller? Så er dette kursus noget for dig. Deltag i en formiddag fyldt med hvedesurdej, hvor du vil få en grundig introduktion til surdejens magiske verden.
Få hænderne i dejenUnder kurset vil du få viden om forskellige korn- og meltyper, og du vil få mulighed for at prøve kræfter med at ælte hvededej og opformere surdejskultur. Kurset ledes af Julie Østergaard, en autodidakt brød- og surdejsentusiast, som har undervist i mad- og bagekurser i de seneste 8 år. Julies erfaring fra Kornets Hus har givet hende en dyb indsigt i korn og bagning.
Tag smagen af surdej med hjemSom deltager får du en surdejs-kultur, hvededej til afbagning derhjemme, friskbagte boller og opskrifter med hjem. Kurset er en fantastisk mulighed for at lære at bage det perfekte surdejsbrød til familien.
Praktisk information:
Dato: Lørdag 18. januar 2025
Tid: Kl. 09:00
Sted: Molehuset, Hou Havn, Hou Mole 27, 9370 Hals
Entré: 595 kr
Arrangør: Fantastiske Hou
Målgruppe: Alle
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her