Surdejskursus hos Fantastiske Hou: Bag lækre boller i ferien

dato

Tag en pause fra ferien og lær kunsten at bage surdejsboller hos Fantastiske Hou. Lørdag den 18. januar 2025 kl. 09:00 kan du deltage i et inspirerende surdejskursus i Molehuset, Hou Havn. Kurset er for alle, der ønsker at mestre kunsten at bage sprøde og saftige surdejsboller.

Er du interesseret i at lære, hvordan man bager lækre surdejsboller? Så er dette kursus noget for dig. Deltag i en formiddag fyldt med hvedesurdej, hvor du vil få en grundig introduktion til surdejens magiske verden.

Få hænderne i dejen

Under kurset vil du få viden om forskellige korn- og meltyper, og du vil få mulighed for at prøve kræfter med at ælte hvededej og opformere surdejskultur. Kurset ledes af Julie Østergaard, en autodidakt brød- og surdejsentusiast, som har undervist i mad- og bagekurser i de seneste 8 år. Julies erfaring fra Kornets Hus har givet hende en dyb indsigt i korn og bagning.

Tag smagen af surdej med hjem

Som deltager får du en surdejs-kultur, hvededej til afbagning derhjemme, friskbagte boller og opskrifter med hjem. Kurset er en fantastisk mulighed for at lære at bage det perfekte surdejsbrød til familien.

Praktisk information:
Dato: Lørdag 18. januar 2025
Tid: Kl. 09:00
Sted: Molehuset, Hou Havn, Hou Mole 27, 9370 Hals
Entré: 595 kr
Arrangør: Fantastiske Hou
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut