Tag til julemarked og giv julehjælp

Profilbillede

Vil du gerne kickstarte december med et besøg på et hyggeligt julemarked, så har du muligheden for at tage til et af årets lokale julemarkeder lørdag den 27. november - og samtidig støtte trængte lokale familier i juletiden.

Det er Lions Club Hals Sophie Hedvig, der arrangerer julemarked på Hals Museum – det har de gjort tidligere, og nu gentages succesen med et skønt julemarked fra klokken 10.00 til 14.00 lørdag den 27. november. 

Det er gratis at kigge forbi julemarkedet, og her vil du finde hjemmelavet julepynt, kranse og dekorationer til både ude og inde. Der er en hel del fine sager, som medlemmerne selv har lavet og selv været ude i naturen for at finde remedier til. Så det er helt sikkert blevet godt. 

Hvis du pakker dig selv og familien i overtøjet for at besøge julemarkedet og måske købe årets juledekoration, så kan I glæde jer over, at I også kan købe noget at styrke jer på undervejs. Der vil nemlig blive solgt kaffe og the samt hjemmebag. 

I kan desuden deltage i julemarkedets lotteri – og I skal vide, at alle de penge I bruger på julemarkedet går til gode formål. Overskuddet går ubeskåret til julehjælp til økonomisk trængte familier i det, der tidligere var Hals Kommune.

Kilde: Nordjyske Museer