To store musiknavne kommer til Hals

Profilbillede

I det nye år kan borgere i Hals glæde sig over, at både Allan Olsen og Chief 1 har tænkt sig at gæste byen og optræde for de lokale.
Selvom det er vinter, mørkt og koldt udenfor, så er der meget at glæde sig over. En af de ting borgerne i Hals kan se frem til i det nye år, er besøget af to skønne danske musikere, der vil optræde for dem. Hals Avis skriver, at både Allan Olsen og Chief 1 kommer til byen i 2022 for at give koncert og skabe en god aften for alle fremmødte.

Torsdag den 10. februar vil Allan Olsen spille i aulaen på Hals Skole, og den 4. marts er det Chief 1, som har tænkt sig at give koncert. Det er to meget forskellige artister, der skal give koncert med blot en måneds mellemrum. Begge er de meget afholdte af den danske befolkning, og du vil med garanti få en skøn aften i deres selskab. 

Foråret tegner altså til at blive godt, når det kommer til de musikalske indslag i byen, og mon ikke et par billetter til en af koncerterne kan lette lidt på det vintertrætte humør? Hvis du har lyst til at opleve en eller begge af de folkekære musikere give koncert, så køber du billet via www.billetlugen.dk 

Spørg eventuelt en god ven eller noget familie, om det er noget for dem at tage med til koncert, og skynd dig så at købe billetterne, før de bliver udsolgt. 

Kilde: Halv Avis